Boxers en slips

Een onderbroek is meestal het eerste wat je aan doet als je kleren aantrekt. Het is waarschijnlijk ook het kledingstuk waar iedere man echt een mening over heeft. De rest is vaak niet zo heel interessant, maar een onderbroek, ja, daar voel je echt verschil of je er eentje aan hebt of dat dat juist niet het geval is.

Een fijne onderbroek is niet alleen afhankelijk van jouw voorkeur voor het model. Het gaat ook om een goede basis. Het model, de stof, het elastiek en de afwerking. Het luistert allemaal nauw bij een onderbroek. En nu we het daar toch over hebben, een onderbroek moet goed passen; strak is prettig, maar te strak juist weer niet.

VENT houdt ook van onderbroeken die je niet voelt, want daar gaat het eigenlijk om, een goede voel je niet, een slechte irriteert net zo lang tot je deze uit trekt! VENT kiest voor fijne materialen, perfecte modellen en een afwerking waar je geen last van hebt.

Of je nu een slip of een boxer draagt, VENT heeft het ideale model wat aangenaam is voor het oog, maar wat nog veel fijner is, je voelt niet dat je er eentje aan hebt!