Over ons

Ondergoed; kleding die meestal niet zichtbaar is maar die iedere man heeft. Geen enkel kledingstuk is ook persoonlijker dan ondergoed. Het wordt direct op de huid gedragen en dat maakt dat iedereen ook zo zijn eigen voorkeuren heeft. Mode en trends zijn bij heren ondergoed ook niet zo belangrijk; veel belangrijker is of het lekker zit. En zit iets zo lekker dat je niet meer voelt dat je het aan hebt, dan is het perfect.

VENT gaat dan ook voor perfectie. De modellen zijn ontworpen met als uitgangspunt om basics te maken die heerlijk dragen en die zijn afgestemd op de wensen van de drager. Om voor iedere man een maatwerk model op de plank te hebben liggen is wat moeilijk, maar als we kijken naar de wensen van de man zijn wij vast begonnen met het ontwerp van de meest gedragen modellen, maar dan tot in de puntjes uitgewerkt. Over ieder detail en stiksel is nagedacht en datzelfde geldt voor de pasvorm, de boord en het materiaal.

Het aantal verschillende modellen zal ook blijven groeien. VENT is namelijk een Nederlands bedrijf dat luistert naar de ondergoed wensen van mannen. We houden rekening met onze mannen omdat die nu eenmaal uniek zijn in de wereld, en die verdienen dan ook hun eigen unieke no-nonsense modellen. VENT zit perfect bij iedere VENT!