Pyjama’s

Nachtkleding voor mannen is iets waar de meningen over verdeeld zijn. Toch slaapt een heel groot deel van de mannen in een pyjama. Het is dan ook raar dat er niet heel veel leuke en betaalbare pyjama’s te vinden die ook nog eens van een mooie kwaliteit zijn. VENT pyjama’s zijn ontworpen voor al die mannen die wel graag in een pyjama slapen of luieren.

VENT pyjama’s zijn heerlijk comfortabel, modieus en blijven ook nog eens mooi in gebruik. Pyjama’s zijn ook tijdens een verblijf in een ziekenhuis echt onmisbaar. Met de pyjama’s van VENT kom je ook nog eens leuk voor de dag en de kans is ook groot dat je ze ook bij thuiskomst blijft dragen, gewoon omdat ze zo lekker zitten.

Kies uit de verschillende modellen. Liever een O-hals dan en V-hals? Graag boorden aan de mouwen, onderkant van het shirt en de pijpen, of juist niet? Iedereen heeft zo zijn voorkeur als het neerkomt op een pyjama. Het verschil tussen een pyjama en een joggingpak is toch vooral de dikte. Een joggingpak is bedoeld om buiten in te kunnen lopen en sporten terwijl een pyjama voor in bed bedoeld is. Het materiaal is dunner en lekker zacht en rekbaar.

De katoenen tricot pyjama’s slapen niet alleen heerlijk, ze zitten ook gewoon erg lekker om in huis te dragen als je nergens heen hoeft. Het ultieme ontspanningsgevoel blijft toch wel om lekker de hele dag in je pyjama rond te lopen. Zelfs als het niet een hele dag lukt, is het toch erg fijn om daar een heerlijke pyjama voor te hebben. En voor je het weet kan je niet meer zonder een pyjama van VENT!