Stretch T-shirts

Heren T-shirts met stretch dragen erg lekker. Ze zitten mooi aangesloten om het lichaam, maar knellen niet. Door het katoenmengsel in een tricot weving met 5% elastaan blijven stretch shirts in model; of je ze nu de hele dag aan hebt of dat ze net uit de was komen.

DE VENT modellen zitten mooi aangesloten maar zijn niet super strak. Ze dragen erg prettig onder kleding, maar zijn als bovenkleding ook een aanrader. De stretch T-shirts zijn natuurlijk verkrijgbaar in het wit, maar ook in het zwart, blauw en grijs. Vaak is een T-shirt in de kleur van de bovenkleding wel zo mooi en het gekleurde shirt heeft als voordeel dat het niet geel kan worden onder de oksels, iets wat wel zo prettig is.

VENT stretch T-shirts zijn afgewerkt met een vrij hoog sluitende smalle halsboord in een V- hals of O-hals, het model wat de meeste mannen graag dragen, zeker een echte vent!

Stretch O-hals

Het VENT stretch T-shirt met een O-hals is mooi aansluitend zonder strak te zitten. Door het gebruik van zacht stretchkatoen met 5% elastaan draagt het heerlijk zacht en knelt het nergens. Een wat strakker model zit vaak alleen lekker als het voldoende mee rekt en dat doen de VENT stretch shirts natuurlijk. Een strak model T-shirt staat vaak mooi als onderkleding omdat je geen overtollige stof weg hoeft te stoppen onder je kleding. Het zit als een tweede huid om je heen en oogt daarom ook mooi glad als je van wat strakkere kleding houdt. Ook onder wijdere kleding kan je een stretch T-shirt dragen, gewoon omdat je het lekker vindt zitten om een laagje zachte stof direct op je huid te voelen.

Het VENT stretch model met een O-hals heeft een vrij hoge halslijn die is afgewerkt met een smalle, doorgestikte bies.

Stretch V-hals

Het meest gedragen heren T-shirt is toch wel het stretch model met een V-hals. Het model van VENT is gemaakt van een fijne katoenen tricot met 5% elastaan voor een prettige stretch. Het beetje toegevoegde rek zorgt ervoor dat het T-shirt niet alleen mooi om je lichaam zit, maar het blijft ook de hele dag mooi in model. Ook na het wassen is het VENT stretch T-shirt met V-hals nog steeds mooi in vorm en dat blijft ook zo na veelvuldig gebruik.

De hals van het V-hals model is niet te diep uitgesneden en deze is afgewerkt met een mooie smalle doorgestikte bies. Het VENT stretch T-shirt met V-hals zal ook heel snel jouw favoriete shirt zijn, zowel om onder kleding te dragen maar ook om zo in te lopen. Verkrijgbaar in het wit, zwart, blauw en grijs om zo eenvoudig mogelijk met alles te combineren.