Klassieke T-shirts

Het meest gedragen model in de witte T-shirts is toch wel de klassieker van 100% katoen in een recht en ongetailleerd model met een ronde hals met een vrij brede boord die om de nek heen valt. Het is zeker geen opstaande boord, maar het is wel een hooggesloten hals. Het is het model wat door Marlon Brando en James Dean ongekend populair werd om ook als bovenkleding te dragen en nu zien we dat het zowel als bovenkleding maar ook als onderkleding nog steeds een absolute topper is. Het klassieke T-shirt is steeds moeilijker te vinden, doordat de meeste merken zich richten op de moderne jonge man. Bij VENT vind je de klassieke T-shirts zoals ze horen te zijn! 

Ons assortiment klassieke T-shirts bestaat uit shirts  gemaakt van een 100% katoenen tricot in een recht vallend, niet getailleerd model. Het is zeker geen wijde tent, maar dit VENT T-shirt zit zeker niet strak aangesloten om het lichaam. Keuze uit een een brede ronde of met V-hals, in het wit, zwart, blauw of grijs.

Een fijn model met een hoge brede boord. Door het gebruik van 100% katoenen tricot draagt het heerlijk zacht op de huid, is de stof ademend en vocht opnemend en ook nog eens makkelijk te wassen.

Ideaal model voor iedere man die een klassiek wit T-shirt zoekt wat niet te strak zit en een mooie hoge brede ronde of V-hals heeft.

Door het gebruik van 100% katoenen tricot is het een heerlijk zacht shirt dat prettig draagt omdat het materiaal ademt en vocht opneemt. Doordat er geen elastaan is toegevoegd aan het materiaal zit het ook niet strak aangesloten om het lichaam. Een katoenen tricot rekt wel mee omdat het een gebreid weefsel is, maar eenmaal uitgerekt gaat het niet vanzelf weer helemaal terug in model. Denk hierbij maar aan een spijkerbroek die je uitloopt; de stof wordt wat wijder door het dragen maar na een wasbeurt is de stof weer terug naar het originele model.

Klassiek wit T-shirt met O-hals

Het klassieke witte T-shirt met O-hals van VENT is zoals je verwacht dat een T-shirt zal zijn. Fijn om te dragen, makkelijk te wassen en het wordt ook nog eens geleverd in een verpakking met twee shirts zodat je meteen al een reserve shirt hebt.

Klassiek wit T-shirt met V-hals

Een andere klassieker is het witte T-shirt met een brede V-hals, waarbij het shirt is gemaakt van een 100% katoenen tricot  in een recht vallend, niet getailleerd model. Het is zeker geen wijde tent, maar dit VENT T-shirt zit zeker niet strak aangesloten om het lichaam.

Een fijn model met een hoge V-hals met een brede boord. Door het gebruik van 100% katoenen tricot draagt het heerlijk zacht op de huid, is de stof ademend en vocht opnemend en ook nog eens makkelijk te wassen.

Ideaal model voor iedere man die een klassiek wit T-shirt zoekt wat niet te strak zit en een mooie hoge brede V-hals heeft. Handig verpakt in een set van twee stuks.